Wie zijn wij?

Over AIM

AIM is een exponent van Aeternus en opgericht in 2016. Deze samenwerking maakt ons uniek en heeft er voor gezorgd dat wij kunnen beschikken over een uitgebreid en succesvol (internationaal) netwerk. Wij ontzorgen organisaties bij recruitmentvraagstukken op Finance-, Management- & Directieniveau. Daarnaast adviseren en begeleiden wij uw onderneming bij een openstaande keypositie, of dit nu over tijdelijke expertise of een structurele invulling gaat. Dit doen wij door onze volledig focus op het selecteren van de juiste kandidaat. 

Vanuit onze diepgaande praktijkervaring merken we dat er bij veel organisaties (tijdelijke) behoefte is naar het juiste vakmanschap. Recruitment is een vak en daarin stippelen wij een heldere strategie uit. Een strategie die aangepast is aan de hand van onze werkwijze en afgestemd op uw bedrijf. Hierbij is onze missie om een retentiepercentage van 100% te behalen. We zeggen niet voor niks: Retentie maakt ons uniek, ons netwerk is verbindend! 

Achter AIM

Frank van Vuuren, Peter Joosten en Jacques Jetten hebben in 2018 de handen ineengeslagen om organisaties te begeleiden bij recruitmentvraagstukken. Waarbij Frank alle operationele taken op zich neemt zijn Peter en Jacques op strategisch niveau betrokken bij de organisatie.

Frank heeft in 2013 de opleiding bedrijfseconomie afgrond aan de AVANS Hogeschool in Den Bosch. Met zijn ervaring in recruitment en de financiële sector weet hij het beste van 2 werelden te combineren. Mijn specialisme zit in het leggen van verbindingen, het achterhalen van de daadwerkelijke vraag in uw organisatie en het selecteren van de juiste kandidaat aan de hand van onze TMA-analyse. 

Over AIM

Bij AIM zijn wij een partner voor uw bedrijf om een strategische invulling te geven aan een openstaande positie. Met onze recruitment- en financiële achtergrond blijven wij open vragen stellen om uiteindelijk de juiste kandidaat te selecteren. Benieuwd hoe wij kunnen helpen bij uw recruitmentvraagstuk? Wij komen graag vrijblijvend bij u langs om uw recruitmentuitdagingen te bespreken.