Onze diensten

“Waarde toevoegen is de kunst, waarde realiseren is een vak”

Executive Search

De belangrijkste asset in uw bedrijf is de invulling van uw key posities. U bent daarom continue op zoek naar de best passende executives voor de uitdagingen die voorliggen in uw organisatie. Maar wat nu echt de beste match? Een kandidaat geloven op zijn “bauwe ogen” of gaan we aan de slag volgens onze aanpak?  

Interim Solutions

Juist de inzet van tijdelijke ondersteuning vraagt om de best passende kandidaat. Want een mismatch op deze positie kan verstrekkende gevolgen hebben; dat hoef ik u natuurlijk niet uit te leggen. Onze poule van interim-managers is geselecteerd volgens onze eigen AIManalyse; hierdoor weten wij direct of de uitdaging die voorligt passend is bij de drijfveren, competenties en talenten van onze interim-kandidaat. Benieuwd naar net dat metertje extra?

Talent Pool Recruitment

U bent op zoek naar de “nieuwe” toekomst voor uw bedrijf? Aanstormend talent binden en boeien aan uw bedrijf. In deze arbeidsmarkt sowieso al een hele uitdaging maar wat als wij vertellen dat talent zich heden ten dage anders laat binden en boeien? Wij zijn u graag van dienst bij de invulling van deze posities volgens onze wervingscampagnes in samenwerking met Social Banana.

Strategisch Talent Management

AIM zorgt voor de juiste tijdelijke handen!

Recruitment is niet altijd de oplossing; slechts 25% tot 35% van onze talenten worden benut tijdens het uitvoeren van een functie! Waarom? Omdat we geprogrammeerd zijn om te denken in functiekaders. Dit veroorzaakt een bepaalde tunnelvisie; AIM biedt uw graag inzichten in het aanwezige talent van uw organisatie.

Vraag hier daarom uw gratis introductie aan tot de TMA-analyse.