Onze diensten

“Waarde toevoegen is de kunst, waarde realiseren is een vak”

Finance Recruitment

Vanuit onze eigen achtergrond, passie en samenwerking met Aeternus Corporate Finance zijn wij vanuit een kwalitatief opgebouwd kandidatenbestand, netwerk en uitzetting uitstekend in staat om uw openstaande finance vacature in te vullen. Van een Group Controller tot Corporate Finance Consultant en van een Business Controller tot FP&A Analist, binnen AIM gaan wij op basis van een goede inventarisatie, de juiste recruitmentstrategie en met volledige openheid van zaken aan de slag bij het invullen van uw finance positie. 

Is het salaris groter dan 80k? Dan schakelen wij over op onze Executive Search Strategie. 

Executive Search

Wat als er versterking op een key positie van buitenaf noodzakelijk is? Of dit nu tijdelijk of vast betreft? Het aannemen van een kandidaat op een dergelijke positie is geen sinecure. Hoe werf en selecteer ik nu de beste passende kandidaat voor onze openstaande functie? Elk bedrijf is uniek en kent een andere fase waarin weer andere drijfveren, talenten en competenties gevraagd worden. Oftewel; elke situatie vraagt ander gedrag!

De juiste strategie voor de invulling van uw openstaande positie is cruciaal voor het succes van de plaatsing en daarmee het succes van uw organisatie! Wij selecteren de juiste kandidaat aan de hand van onze TMA-recruitmentgedachte.  

Benieuwd hoe wij dit aanpakken? Leest u hier

TMA Talent & Teamanalyses

“Wat voor persoon zit er nu eigenlijk voor mij?” “Hoe kan ik het talent uit deze medewerker halen?” “Hoe kan ik deze kandidaat het beste motiveren?” “Werkt iedereen op dit moment vanuit zijn of haar talenten?” “Ik wil inzicht krijgen in de talenten, drijfveren en competenties van mijn team” “Hoe kan ik mijn team nog beter laten performen?” “Weten mijn mensen van elkaars talenten?” “Welke taken kan ik verdelen zodat medewerkers optimaal gebruik maakt van zijn/ haar talenten?” 

Dit zijn belangrijke vragen die u zichzelf als leidinggevende moet stellen als u het maximale rendement uit uw medewerkers wilt halen. 

De Talenten Motivatie Analyse Methode, in het kort TMA Methode, staat voor talent en competentie empowerment. Hiermee kunnen we eenvoudig, gestructureerd en professioneel uw talent- en competentiemanagement vormgeven en krijgt u antwoorden op deze belangrijke vragen. 

Wij gebruiken de TMA bij selectie, (team)coaching, beroepskeuze en retentie vraagstukken. Een TMA-analyse is er al vanaf 595,- 

Interim Recruitment

AIM zorgt voor de juiste tijdelijke handen!

U zoekt een interimspecialist op het gebied van recruitment? Bekijk hier ons TMA-rapport en benut onze talenten voor uw organisatie.